Naše know-how k vašim službám

Postaráme sa o vašu digitálnu komunikáciu, správu sociálnych sietí, radi vám pomôžeme so špecifickými online zadaniami.

PS Summer nase sluzby

Naše know-how k vašim službám

PS Summer nase sluzby

Postaráme sa o vašu digitálnu komunikáciu, správu sociálnych sietí, radi vám pomôžeme so špecifickými online zadaniami.

Služby nášho digitálneho marketingu

Návrh vizuálnej identity značky

Tvorba vizuálnej identity značky a komunikácie na základe špecifík jednotlivých sociálnych sietí a platforiem (Facebook, Instagram, Snapchat a podobne).

Tvorba marketingových stratégií

Návrh a realizácia komplexných digitálnych stratégií zahrňujúcich viacero nástrojov digitálneho marketingu. Tieto stratégie navrhujeme samostatne, ale aj ako súčasť väčšej komunikačnej stratégie klienta.

Konzultácie digitálnych kampaní

Konzultácie prebiehajúcich kampaní klienta, vyhodnocovanie výsledkov a návrhy na prípadné zmeny v kampani s dôrazom na efektívne využitie rozpočtu.

Správa PPC kampaní

Vytvorenie, optimalizácia a vyhodnocovanie kampaní v digitálnom priestore vrátane sieťových kampaní (Facebook, Google, RTB, reklamné siete) a nákupu mediálneho priestoru priamo na internetových portáloch. Kampane zameriame na zvyšovanie: podpory predaja, návštevnosti webu, výkonu celého e-shopu, konkrétnych produktov či konkrétnych cieľov (Leads) na webe klientov alebo mimo webu.

Správa sociálnych sietí

Denná správa sociálnych sietí klientov ako sú Facebook, Instagram, LinkedIn a iné. V rámci nej navrhujeme a realizujeme kreatívny a vizuálny obsah týchto sietí, pričom sa riadime podľa zadanej témy a cieľovej skupiny. Staráme sa o priebežnú komunikáciu s fanúšikmi, vedieme priebežné analýzy a vyhodnocujeme aktivitu na stránkach a ich fungovanie v mesačnom reportingu.

Sponzorovanie príspevkov na sociálnych sieťach

Spravovať komerčné kampane na sociálnych sieťach bez dodatočného rozpočtu na promovanie príspevkov nemá v dnešnej dobe takmer žiadny význam. Naopak, už s pár eurami sa dá dosiahnuť pomerne zaujímavý zásah. Našim klientom pomáhame aj s podporou ich stránok na sociálnych sieťach.

Tvorba grafiky

Tvorba a realizácia širokého spektra grafických vizuálov, ako sú napríklad billboardy, bannery, letáky, ale aj vizuálny obsah na všetky typy sociálnych sietí.

Copywriting

Tvorba textového obsahu v online priestore, ako sú napríklad texty na sociálnych sieťach, texty na web, články na blog, popisky k produktom, SEO články, PR články či PPC texty.

SEO, SEM

Relevantná viditeľnosť vo vyhľadávačoch je dnes nevyhnutnosťou. Našim klientom pomáhame prostredníctvom SEO a SEM poraziť ich konkurenciu a dostať weby klientov na čo najvyššie priečky.

Tvorba marketingových webových stránok a aplikácií

Pre klientov navrhujeme webové stránky a aplikácie ako súčasť digitálnej stratégie tak, aby podporili jej celkový komunikačný cieľ.

Školenia z oblastí digitálneho marketingu

Ponúkame školenia pre firmy a klientov. Naše kurzy zahŕňajú základy digitálneho marketingu, reklamy na Facebooku, PPC reklamy na Googli, úvod do Google Analytics či oboznámenie so SEO, optimalizáciou pre Google vyhľadávač. Rovnako realizujeme workshopy so špecializáciou na sociálne siete tak, aby naši klienti rozumeli kontextu ich využitia a boli schopní spravovať si ich aj samostatne. Radi sa podelíme o náš know-how.

Chcete o našich službách vedieť viac?
Kontaktujte nás.